Untitled Document
 Насловна   mak   eng    


 
04.06.2020 

Профил на општината
 Основни податоци
 Историјат на општината
 Инфраструктура
 Население
Јавни набавки
Општина Чашка
 Надлежности на општината
 Градоначалник
 Општински совет
 Посебни тела на Општината
 Општинска администрација
 Службен гласник
 Опис на услуги и потребни документи за добивање на истите
 Постапка за вработување во ЕЛС Чашка
 Информации од јавен карактер
 Статут на Општина Чашка
Формулари
 Барања
Култура
Невладини Организации
 Фондација ФОКУС
 ЗГ Галеби
Локален совет за превенција
Огласи
ЈПКД "Тополка"
Контакт
Барање

...НАЈТРАНСПАРЕНТНА ОПШТИНА...
ДобредојдовтеАктуелно

Саем на здрава храна - БОГОМИЛА 2011
...
15.04.2011
повеќе

Започна акцијата за калемење “ПРОЛЕТ 2011”
...
14.04.2011
повеќе

Усвоена програма од областа на урбанизмот
...
03.02.2011
повеќе

Подобрен образовниот процес
...
24.01.2011
повеќе

Реализирана работилница
...
23.01.2011
повеќе

Традиционално одбележување на Василица
...
14.01.2011
повеќе

Усвоена „Под стратегија за рурален развој“
...
29.12.2010
повеќе

Донесена ОПЕЕ
...
24.12.2010
повеќе

Усвоен буџетот на Општина Чашка за 2011 година
...
24.12.2010
повеќе

Информација за органски производители
...
20.12.2010
повеќе


Untitled Document
Точно е:
 
 
 
 
 
 
Пребарување:
Внесете клучни зборови:
  во
 
Актуелно:
 Новости
 Фото галерија

http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2_servefile.html?option=full&order=1&type=&language=English&platform=WinXPSP2&esdcanbeused=1&esdcanhandle=0&hasjavascript=1&getpase=1
http://www.focus.org.mk
http://www.scoutveles.org.mk
http://www.undp.org.mk/
http://www.zels.org.mk
http://www.uslugi.gov.mk
http://www.exploringmacedonia.com/default.asp?ItemID=D1127355739FB94DBB71E2F4B2502610
http://www.dem.org.mk
http://www.metamorphosis.org.mk/
http://www.dai.com.mk/
www.mt.com.mk
 
     
Copyright © 2005 Municipality of Caska, All rights reserved